Σχετικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

xfood

Υποστηρίζει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας με προϊόντα ζαχαροπλαστικής, αρραβώνα, γάμου, βάπτισης, πάρτυ γενεθλίων, μαγειρικής, συσκευασίας, μνημοσύνου, είδη δώρων, διακόσμησης και πολλά άλλα.

Πάθος που μεταλαμπαδεύτηκε για δημιουργικότητα, φροντίδα και απόλαυση και αυτό το πάθος το μοιραζόμαστε μαζί σας.

Ειδικευόμαστε στα είδη ζαχαροπλαστικής και συσκευασίας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε βρώσιμα προϊόντα και πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, όπως επίσης και σε κάθε είδους εξοπλισμού και εργαλείων κουζίνας.

Επίσης, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα οικιακής χρήσης, είδη πάρτυ, γάμου, βάπτισης, μνημοσύνου και κάθε άλλου είδους εκδήλωσης. Κύριος στόχος μας, είναι να έχουμε πάντα νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα, λύσεις και ιδέες που θα εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες μας.

Επίσης μέλημα της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα αλλά και υπηρεσίες στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Γι' αυτόν τον σκοπό η εταιρεία χρόνια τώρα έχει παρευρεθεί σε όλες τις σημαντικές εκθέσεις ανά την Ελλάδα.

Το πάθος μας λοιπόν για δημιουργικότητα, μας οδήγησε στην υλοποίηση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Ένα κατάστημα που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα προϊόντα που όχι μόνο χρειαζόμαστε στην κουζίνα αλλά και εκείνα που κάνουν τόσο τις καθημερινές όσο και τις ξεχωριστές μας στιγμές μοναδικές.

1989
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ
5000
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
7000
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Βρείτε μας στο instagram

Σχετικά

Βρισκόμαστε στον παλμό των εξελίξεων

Σχετικά
Σχετικά
Σχετικά
Σχετικά