Χονδρική Διάθεση

Χονδρική

Στο xfood, συγκεντρώνουμε για εσάς τα καλύτερα προϊόντα από Έλληνες και ξένους προμηθευτές, προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής καθώς επίσης είδη γάμου, αρραβώνα, δώρων, συσκευασίας, εργαλείων κουζίνας και ζαχαροπλαστικής και πολλά άλλα είδη.

Φιλοσοφία: Ένας Προμηθευτής, Όλα τα Προϊόντα, οι Καλύτερες Τιμές.

Στο xfood, εξασφαλίζουμε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για το κατάστημά σας ανανεώνοντας την γκάμα των προϊόντων μας συνεχώς λόγω της πολυετής εμπειρίας μας στον χώρο αλλά και λόγω συμμετοχής μας σε όλες τις εκθέσεις του κλάδου παραμένοντας στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Με μια παραγγελία, μπορείτε να ενισχύσετε την ποικιλία των προϊόντων σας χωρίς να αντιμετωπίζετε προβλήματα αποστολής από διάφορους προμηθευτές.

10 Λόγοι για να μας επιλέξετε

Χονδρική
Χονδρική

Περισσότερα από 10,000 προϊόντα για ζαχαροπλαστική και δώρα!

Ανακαλύψτε μια εκπληκτική ποικιλία προϊόντων για ζαχαροπλαστική και δώρα, με περισσότερα από 10,000 επιλογές που καλύπτουν κάθε ανάγκη και δημιουργική έκφραση. Από εργαλεία ζαχαροπλαστικής μέχρι μοναδικά δώρα, έχουμε το πληρέστερο φάσμα προϊόντων για εσάς.

Χονδρική

Μεγάλο περιθώριο κέρδους για την επιχείρησή σας.

Επωφεληθείτε από έναν εξαιρετικό βαθμό κέρδους για την επιχείρησή σας, χάρη στις ανταγωνιστικές τιμές μας και την ολοκληρωμένη υποστήριξη που παρέχουμε.

Χονδρική

Τεράστια γκάμα προϊόντων με έμφαση στη σχέση ποιότητας/τιμής.

Με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η ευκολία και η άνεση των online αγορών βρίσκονται στο επίκεντρο. Οι πελάτες χονδρικής μπορούν να εξερευνήσουν την εκτενή γκάμα προϊόντων και να ολοκληρώσουν τις αγορές τους με ελάχιστο κόπο και χρόνο.

Χονδρική

Πιστοποιημένα προϊόντα με όλες τις απαραίτητες σημάνσεις.

Εμπιστευτείτε την ποιότητα και την ασφάλεια με πλήρως πιστοποιημένα προϊόντα που πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Χονδρική

Συνεχείς αναζητήσεις για νέα προϊόντα, παραμένοντας στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Είμαστε πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε πρόσβαση στα πιο καινοτόμα προϊόντα στον χώρο.

Χονδρική

Δυναμικό site για online παραγγελίες και πρόσβαση σε ειδικούς τιμοκαταλόγους.

Εξυπηρετήστε τις ανάγκες σας με ένα δυναμικό ηλεκτρονικό κατάστημα για online παραγγελίες και προνομιακούς τιμοκαταλόγους.

Χονδρική

Τηλεφωνικό κέντρο για πληροφόρηση για όλα τα προϊόντα.

Οι ειδικοί μας είναι εδώ για να σας παρέχουν πληροφορίες και υποστήριξη μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, καλύπτοντας κάθε απορία που μπορεί να έχετε.

Χονδρική

Συνεργασία με πολλές ελληνικές τράπεζες και εταιρείες ταχυμεταφορών.

Εξασφαλίζουμε γρήγορη και ασφαλή παράδοση συνεργαζόμενοι με επιλεγμένες ελληνικές τράπεζες και εταιρείες ταχυμεταφορών.

Χονδρική

Δυνατότητα αντικαταβολής για ευκολία στις συναλλαγές.

Κατανοούμε τη σημασία της ευκολίας στις συναλλαγές σας. Για τον λόγο αυτό, προσφέρουμε τη δυνατότητα αντικαταβολής, παρέχοντας έναν επιπλέον βαθμό ευελιξίας και ασφάλειας στις αγορές σας.

Χονδρική

Δυνατότητα μικρών χονδρικών παραγγελιών χωρίς δέσμευση χρημάτων.

Καταλαβαίνουμε ότι κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες. Για αυτό παρέχουμε την ευκαιρία για μικρές χονδρικές παραγγελίες χωρίς την απαίτηση δέσμευσης μεγάλων χρηματικών ποσών. Αυτό επιτρέπει στην επιχείρησή σας να προμηθεύεται ακριβώς όσα χρειάζεται, ενώ διατηρεί την ευελιξία και τον έλεγχο του κεφαλαίου της.

Γίνε συνεργάτης του xfood σήμερα! Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής για να ξεκινήσει η συνεργασία μας. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει για να ενεργοποιήσει την πρόσβασή σας στο χονδρικό μας κατάστημα.

    * Διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop);

    (*)Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά